Assegurances de salut per a autònoms

Assegurances per a autònoms

Els autònoms o treballadors per compte propi, necessiten una bona assistència sanitària.
Si pateixen una malaltia o accident, volen ser atesos de manera immediata i tenir accés prioritari a proves específiques de diagnòstic, això és clau per iniciar la recuperació molt ràpidament, i així poder reincorporar-se a la feina el més aviat possible.

Les assegurances per autònoms acostumen a tenir la cobertura de revisió anual, així com fisioteràpia i un bon quadre de metges i centres per poder realitzar qualsevol prova i/o intervenció quirúrgica.

Si ets autònom, t'ajudaré a trobar la millor companyia amb les millors cobertures i quadre mèdic al preu més econòmic per a tu i la teva família, ja que hi ha companyies que ofereixen tarifes més reduïdes per al vostre col·lectiu.

Rapidesa
Oblida’t de les llistes d’espera i accedeix ràpidament a una atenció mèdica de qualitat.
Eficàcia
Quan necessites que t’ajudin a trobar una solució als teus problemas de salut.
Avantatges econòmics
Aprofita els descomptes que les companyies d’Assegurances de Salut fan als autònoms en la contractació d’una Assegurança de Salut.

Les assegurances per a autònoms estan destinades a les persones que estan donades d’alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms i treballen per compte propi. Aquestes assegurances compten amb condicions especials adequades a les necessitats dels seus beneficiaris. Entre les seves cobertures es troben tractaments, proves diagnòstiques, intervencions quirúrgiques o tècniques de rehabilitació. Algunes d’elles s’ofereixen en règim de copagament, encara que això varia en relació als acords en la pòlissa.

Assegurances només de companyies líder