El teu corredor d’assegurances de salut

Em dedico exclusivament a l’assessorament i servei postvenda d’assegurances de salut

Vaig iniciar aquesta activitat fa 23 anys com a agent exclusiu d’una asseguradora. Avui dia gestiono pòlisses de les 8 companyies més especialistes en assegurances de salut del ranquing espanyol en volum de primes i assegurats.

Totes les companyies amb les quals treballo són de contrastat prestigi, tant en cobertures, com en el quadre concertat que ofereix cadascuna i totes tenen molta experiència en el ram de l’assegurança mèdica privada.

Vaig decidir intermediar només Asseguranes de Salut i en menor mesura de Baixa Diària i Vida, ja que amb aquesta exclusivitat ofereixo un servei de molt alta qualitat.

Jordi Ribal

El meu telèfon està sempre disponible per resoldre qualsevol dubte o problema que li pugui sorgir als meus assegurats/des.

Acompanyo els clients durant tot el procés, solucionant qualsevol problema que pot sorgir, ja que l’assegurança de salut requereix més assessorament continuat que no pas les d’auto, llar, etc.

La darrera companyia que hem incorporat per oferir als nostres assegurats ha estat Asistencia Clínica Universidad de Navarra (Acunsa). En el panorama actual, és l’única asseguradora que cobreix tots els mitjans de diagnòstic i cirurgia establerts a les seus de Pamplona i Madrid de Clínica Universidad de Navarra. A més, disposa de més de 25.000 especialistes del quadre mèdic que puguin disposar de la mateixa tecnologia. El seu equip sanitari treballa amb dedicació exclusiva pel que no hi ha llistes d’espera per a visites, proves, operacions, etc.

Per què confiar en mi?

QUE T’OFEREIXO

Exclusivitat

Únic corredor exclusiu d'assegurances de salut de Lleida amb una complerta cartera de primeres companyies.

Experiència

La meva llarga trajectòria, 23 anys, em permet conèixer el sector i cercar la millor opció.

Honestat

Transparència, veritat i ètica.
El meu trinomi per assegurar el futur dels meus clients.

Imparcialitat

Busco la millor assegurança de salut per a tu. Assessoro als meus clients i ells trien l'opció més adient.

Assegurances només de companyies líder