Assegurances de salut per a particulars

Assegurances per a particulars

Una assegurança de salut és un contracte privat entre una asseguradora i un assegurat, que garanteix rebre assistència sanitària quan ho necessiti i l’assegurat haurà de pagar una prima a la companyia.

Jo, treballo només amb les companyies amb més reconeixement a nivell nacional, aquelles que són més especialistes en aquest tipus d’assegurança. Això, és sinònim de tranquil·litat, de saber que la teva salut està en mans de grans professionals i que disposen dels millors centres mèdics privats del país.
Existeixen molts tipus d’assegurances de salut, des de les bàsiques, que es poden contractar per mòduls separats, fins a les completes, n’hi ha que ens fan pagar copagaments quan la utilitzem i n’hi ha que no. N’hi ha que obligatòriament hem d’anar al metge i centres que diu la companyia i n’hi ha d’altres que ens permeten escollir el metge i el centre mèdic que vulguem. Llavors presentem la factura a la companyia i ens reemborsaran un tant per cent de la mateixa, aquestes es diuen Assegurances de Reemborsament de despeses mèdiques.

Les assegurances de salut cobreixen normalment: la medicina general o metge de capçalera, pediatria, especialistes en general, hospitalització, urgències hospitalàries i domiciliàries, proves i mitjans de diagnòstic, medicina preventiva o revisions, etc.

Cuida't!
Fes servir l’assegurança de salut per trobar-te millor.
Tria
Entre milers de Professionals de la Salut i centenars de Centres Mèdics.
Utilitza
No esperis a estar molt malalt, als primers síntomes fes un bon ús de la teva assegurança de salut.

Davant qualsevol emergència sanitària, una assegurança de salut privada permet accedir de manera senzilla a un diagnòstic especialitzat, una segona opinió mèdica o una operació inmediata. En patologies complexes, això és de summa importància, ja que ofereix una garantia de tranquil·litat per als particulars i famílies en situació de necessitat

Assegurances només de companyies líder