Assegurances de salut per a Pimes

Assegurances per a Pimes

Les assegurances de salut per a empreses, són un contracte subscrit entre una companyia asseguradora i una empresa, pel que els empleats inclosos a l'assegurança col·lectiva tindran assistència sanitària privada quan ho necessitin.

Els empresaris, en contractar una assegurança mèdica per als seus treballadors, estan donant molt valor afegit a la seva empresa. Mostrant així responsabilitat amb els treballadors i preocupant-se del seu benestar.
Això, tindrà un impacte molt positiu en la imatge corporativa de l'empresa i es veurà reflectit en els bons resultats econòmics.
Una assegurança sanitària privada col·lectiva pels empleats evita l'absentisme laboral que provoca la sanitat pública amb els retards en les visites, proves i diagnòstic de patologies i possibles intervencions quirúrgiques.

A les assegurances per a PIMES es poden afegir alguns complements que a les individuals no es pot, com la despesa en farmàcia.
Una altra característica important és el preu per persona en una assegurança col·lectiva. Aquest sempre és molt més econòmic que si ho contractem individual o familiarment.

A més, a les assegurances per a Pimes, les primes en concepte d’assegurança de salut pels empleats són 100% deduïbles a l’Impost de Societats

Si ets empresari i vols un assessorament professional, contacta amb mi i t’assessoraré en quina és l'opció més adient per a tu com empresari que contractes l’assegurança col·lectiva i pels teus treballadors.

Premiar
Perquè a la teva empresa els treballadors es mereixen que pensis en ells.
Confiança
Perquè com empresari necessites que el teu Corredor d’Assegurances de Salut, vetlli pels teus interessos i els dels teus treballadors.
Deducció
Treu-li un avantatge econòmic molt important a l’Assegurança de Salut col·lectiva pels teus treballadors.

Les assegurances per a Pimes suposen un avantatge tant per a empresaris com per a treballadors perquè adapten la pòlissa a les necessitats de tots dos. Cobreixen totes les especialitats mèdiques, tractaments i intervencions quirúrgiques amb disposició d’una habitació individual en la qual s’inclou un llit per a l’acompanyant.
Aquest tipus d’assegurances destaca per l’accés a tecnologies mèdiques capdavanteres amb les quals es pot detectar i tractar amb major precisió i rapidesa diferents patologies. Com a conseqüència, la recuperació del pacient és més ràpida. Per al col·lectiu femení de treballadores, les assegurances per a Pimes ofereixen un servei d’atenció en totes les fases de l’embaràs. Per a la resolució de dubtes i gestió administrativa de cites mèdiques, s’ofereix un servei d’atenció telefònica per a urgències 24 hores.

Assegurances només de companyies líder