Assegurances de salut per a col·lectius

Assegurances per a col·lectius

Aquestes assegurances estan pensades pels integrants d'associacions, gremis, sindicats, clubs esportius o qualsevol altra agrupació.

En ser una contractació col·lectiva sempre s'aconsegueixen uns avantatges respecte a la contractació individual, tant en lo referent a cobertures o complements específics per al grup en concret com en lo referent al preu.
Si pertanys a algun grup dels anomenats abans o altres de similars i vols que t'assessori en assegurances col·lectives de salut, ho faré gustosament i trobarem el producte i la companyia més adient pel vostre grup.

Hi ha clubs esportius que per la seva perillositat, les companyies no volen assegurar als integrants individualment, però si ho contacteu amb mi, proposaríem a les companyies la contractació col·lectiva i rebrem unes respostes més positives.

Informació
Si pertanys a qualsevol col·lectiu, demana’m informació per a una assegurança de salut per als socis o membres.
Volum
Com més gran sigui el col·lectiu, millors condicions de contractació tindrà.
Descomptes
Trobaré la companyia i la cobertura més adient per a vosaltres al millor preu.

Les assegurances per a col·lectius s’adeqüen a les necessitats de cada client. Això resulta molt convenient per a aquells grups que practiquen activitats esportives de risc ja que la pòlissa contractada està adaptada al perfil de la seva activitat. D’altra banda, és important destacar que el cost de cada tarifa varia en funció del nombre d’integrants del grup, sent més favorable quants més integrants disposi el col·lectiu.

Assegurances només de companyies líder