Assegurances de salut per a famílies

Assegurances per a famílies

Què hi ha més important que el benestar dels membres de la teva família?

Quantes vegades has hagut d’esperar hores eternes perquè atenguessin el teu fill/a o perquè li donessin un diagnòstic segur?
Sabem que les urgències són imprevistes i sovint requereixen respostes immediates.
Escull quin centre i quin professional vols que t’atengui i estigues cobert tu i la teva família quan i on ho necessiteu.
Les assegurances familiars van molt bé per tenir cura dels més petits, però també de la planificació familiar com, embaràs, part i també de la medicina preventiva per als adults.
Hi ha companyies que per a famílies de 3, 4 o més membres fan descomptes molt atractius que val la pena aprofitar-los i jo us informaré de quina companyia els fa i quina no.
Si t’adreces a la meva corredoria, t’assessoraré en el producte i la companyia que et va millor per la composició de la teva família i les teves necessitats.

Consulta les cobertures i el quadre mèdic de les companyies que gestiono en aquesta mateixa web.

Atenció als fills
Amb l’assegurança de salut familiar podràs cuidar molt millor els teus fills
Benestar
Perquè sempre vols el millor per a tu i els teus.
Tranquil·litat
De què pots anar a un Centre Mèdic d’urgències les 24hr del dia de cada dia de l’any.

Les assegurances mèdiques familiars estan molt sol·licitades, ja que inclouen primes i cobertures específiques tant per als adults, com per als nens ja que s’ajusten a les necessitats mèdiques associades al desenvolupament infantil. D’aquesta forma, a mesura que el nen creix es poden incloure o ampliar serveis dentals en la pòlissa contractada. Aquest tipus d’assegurança cobreix consultes telefòniques, serveis a domicili, despeses de receptes o reemborsaments per urgències. A més, aquestes pòlisses incorporen assistència mèdica en viatges i despeses associades.

Assegurances només de companyies líder